Werkzaamheden Herman van Ool

Tuinonderhoud
Heeft u geen tijd om uw haag te snoeien of uw gras te verticuteren of het onkruid uit uw tuin te verwijderen. Of wilt u een nieuw gazon? Ik doe er alles aan om uw tuin netjes te houden. Ik kan eenmalig langskomen om u uit de nood te helpen of in overleg met u een onderhoudsprogramma samenstellen.


Schilderwerk
Is uw huis of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt? Herman van Ool kan al het denkbare schilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren, u bent bij mij aan het juiste adres. Uw huis is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.


Ramen wassen
Naast ramen wassen kunt u ook bij mij terecht voor:

  • Dakgoten reinigen
  • Hoge druk reiniging
  • Houtwerk -en trespareiniging

Wand -en plafondbetimmering
Naast wand- en plafondbetimmering kunt u ook bij mij terecht voor het leggen van laminaat.

Recente projecten

Schilderwerkzaamheden vergaderruimte Schilder- en behangwerkzaamheden ontbijtruimte Schilder- en behangwerkzaamheden ontbijtruimte Schilderwerkzaamheden woonhuis Meijel Schilderwerkzaamheden woonhuis Meijel Schilderwerkzaamheden woonhuis Meijel Lekkage inloopdouche Verwijderen tegels en goot Nieuwe goot en tegelwerken Aanbouw Heel Aanbouw Heel Aanbouw Heel Kast gemaakt van schuifdeuren Kasten onder schuin dak Poort plaatsen tuinpoort Baexem Vogel volière Sittard Wand -en plafondbetimmering Schilderwerkzaamheden Tuinwerkzaamheden Pllaatsen schutting Baexem Timmerwerken Tuinwerkzaamheden